Reklamfri blogg

Såg på tv i går.. ett inslag om alla reklambloggar som finns.
I många fall smygs reklamen in utan att det märks, medan en del har stora blaffiga bilder och reklamtext.
Näe det är inget för mig.. Av naturliga skäl kanske, det brukar vara mellan 20 – 70 läsare av min blogg varje dag och det är väl inte lönsamt för en reklammakare..
Själv ser jag aldrig på några tvkanaler med reklam, det är så störande med det där löjliga och hurtiga tjatet.

Appropå löjligt, så såg jag ett inslag om Indiens raketuppskjutning och rymdaktivitet… Hur kan det vara möjligt att ett land som inte kan ta vara på sina medborgare så de ens har en toalett att gå på ännu mindre en skola att gå till, ett av det allra minst utvecklade länderna när det gäller generell välfärd.. De ligger till och med efter USA..
Hur kan det vara möjligt att deras ledar kan hålla på att leka med raketer.. Fy sjutton för deras ledare.. Tvi tvi tvi

Ännu ett tv program.. Denna gång ett faktaprogram om Fukoskima i Japan. Det handlade om haveriet på deras kärnkraftverk.. Det framstår så tydligt att dessa kraftkällor är vansiningt farliga.. Varför finns det fortfarande människor i Sverige som vill bygga nya?? Mattias Ottosson tex, av Norrköpings socialdemokrater, nominerad till riksdagen..
Varför nominerar vi en som säger att han kan tänka sig en utbyggnad av svenska kärnkraftverk?? Stoppa honom!

Den 14 januari, startar en ny dagstidning. En dagstidning som inte kör i högerfilerna utan som klart och tydlig skriver om saker som inte vår tillrättalagda högerpress skriver om. Den ska jag prenumerera på. ETC är namnet, lägg det på minnet.. (Reklam??)

God dag på er.

3 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *