Vem styr..

Äntligen en normal vecka.. Hustrun har haft semester den gångna vecka och även om både hunden och jag tycker om att ha henne hemma så rubbar hon våra rutiner.. Men som sagt nu är det normalt igen.

Det betyder politiska funderingar tillsammans med morgontidning och radio.. Där får man veta att Sverige demokraterna tänker ta röster från mitt parti, socialdemokraterna. Mitt parti reagerar hårt och fördömer SD men borde kanske istället fråga sig varför… Varför lämnar våra trogna sossar oss till förmån för ett sådant tveksamt parti som SD? Har vi något grundfel i vår politik eller börjar människorna tröttna på att vår politik styrs uppifrån..

Appropå styrs uppifrån, så ska jag titta på fråga doktorn på TV i kväll 18,15. Där ställer man sig frågan, “Hur mår hjärnan?” En mycket intressant fråga hur mår hjärnan som styr kroppen…
Ja det är ju så att om inte de ytterst belägna nerverna skicka signaler till hjärnan om hur verkligheten ser ut och om inte hjärnan bryr sig om dessa signaler, så pajar systemet.. Lika dant går det om inte mitt partis gräsrötter får fram sitt budskap till partitoppen, så pajar också det politiska systemet.
Kanske vore det bra om mitt parti tittar på fråga doktorn i kväll kl 18,15

God dag till er alla… Snart är det första advent!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *