Svårt att komma igång..

Uschianemej.. Vad det är svårt att komma igång på morgonen.
Tur att vi har julkalendern på TV för den är lite lagom bra, så där så att jag masar mig upp i tid för att se den,
Jag har funderat på om det möjligen kan vara Narkolepsi som har drabbat mig… Nääe stod det i tidningen, Narkolepsi beror på helt andra saker.
Forskare, har kommit på att det kan ha med immunförvaret att göra..
De som drabbas har gjort som Moderat regringen, de har lagt ner (immun) försvaret.
Ja ja, efter några veckor kan det komma helt nya uppgifter..

Som tex för några veckor sedan berättades det om vilken massa ungdomar som har fått jobb tack vara regeringens fasta insatser med att föra över pengar från gemensamma kassan till en del privata kassor.. Jag tänker då på alla förmånliga sänkningar av arbetsgivaravgifterna för de som anställer ungdomar…
Härliga tider, strålande tider utbrast alla moderater i den opinionsmätta nerförsbacken..

I dag berättar media om att det inte alls är så, Tvärt om det har tillkommit väldigt få jobb och satsningen har varit jättedyr, för våran gemensamma kassa.. Tvi för slösaktiga moderater.

Nåja nu vet jag ju inte vilken tvärsäkra mediautsago som är sanning.. Om nu någon är det?

Nu ska jag ut med hunden. Vi ska studera Vintergatan… den är hal idag med, så vi får gå försiktigt.
Jag läste att någon stormakt har skickat ut en rymdsond i rymden för att göra det också.. Studera vintergatan alltså.. Det måsta ha varit enklare att de hade kommit hit och tittat samtidigt med mig och hunden.. Då hade de kunnat prata med oss också, det är ju vi som är stjärnbilderna, hunden och gubben..

God dag på er.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *