En helt vanlig dag.

Vilken himla tur att det regnar.. Med fasa tänker jag på hur mycket vi skulle ha fått skotta om det hade varit vinter, normal vinter alltså.
Vi ligger bra till med tanke på hur lågtrycken går, vilket de inte gör i Amerikat.. Men å andra sidan så ligger inte USA så bra till vad det än gäller..

SJ ska utveckla sig.. det har lagt pengar och möda på ett system för att medela om förseningar via sms.. Jag tycker nog att det varit bättre att de lagt resurser på att få tågen att gå som de ska istället. Men det är väl inte lätt att bringa någon ordning på detta avregleringsfiasko.. Det vore mycket bättre att dra tillbaka järnvägen och tågtrafiken helt i gemensam ägo, för då fungerade det.

Två glada hundar, lägger masor av energi på att hålla fart på mig. Jag har just kommit in efter en runda i spöregnet. Jag är sur, blöt alltså, men de båda jyckarna är jätteglada.

Nu har jag stängt in mig i mitt rum och hoppas på någon timme med bara bokskrivande i huvudet. Det löper på bra och spänningen stiger..

Apropå spännig så ska jag nog tända en brasa i kaminen först.. För att spara el och minska den spänningen..

God dag på er.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *