Påskbudet är Fiasko..

Nu skramlar NATO igen. För vilken gång i ordning som de säger sig förstärka med krigssaker i Rysslands grannländer, kommer jag inte ihåg. Men det är så många uttalade hot nu så förmodligen är det alldeles fullt med krigsaker och soldater i dessa länder..
Nja jag tror ju att det som vanligt är meningslöst babbel. Dom bara hotar och hotar men uträttar inget.

Jag tycker att det måste vara betydligt mer angeläget att uträtta något i Syrien.. Där mördar regimen sitt eget folk.. Och skulle de möjligen missa någon så är det andra gangsterligor som tar död på dom. En flyktingkatastrof utan jämnförelse, enormt lidande för människorna, astronomiska kostnader. Men vad gör NATO/USA där då? Jo till att börja med hotade USA omsorgsfullt, skramlade med vapeninsatser men inte heller där.. uträttade de någonting.

Jag vill kalla det fiasko.. att FN och våra såkallade stormakter.. skiter i det lidande Syrierna får utstå medan USA diskuterar ekonomiska sanktioner mot enstaka Ryssar och Ukrainare…

Vilket fomidabelt fiasko.. De borde inleda Påsken med att skämmas..

För övrigt ser det ut att bli en bra dag
God dag till er alla och glad påsk… Glad föresten hur då??
Jag tror jag inskränker mig till att säga Påsk på er alla..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *