Skönt att sitta inne..

Ruggigt väder.. Det betyder att jag håller mig inomhus tills hunden tvingar ut mig.. Men han går inte så gärna ut han heller. Sådan herre sådan hund, brukar man säga.

Men så är det också nödvändigt för mig att vara inne. Jag får inte utsättas för flygbuller.. Det har visat sig, enligt tv rapport i går, att flygbuller får magen att växa på oss människor. Så nu gäller det att vara försiktig, magen växer ju hela tiden.. Men jag tror att det beror mera på “flygbullar” istället för flygbuller..

Såg i bladet att trettio procent av eleverna i nian inte klarar godkänt i matte.. Ha ha var det en av lärarna som sa, trettio procent så många är det ju inte som går i nian ens…

Den borgliga oppositionen i Norrköping, moderater, centerpartister, kristdemokrater och folkpartister, säger att det är förfärligt att inte Norrköping klarar sig bättre när det gäller näringslivsklimatet.. Vem säger det då? Jo Svensk näringsliv.. en organisation i det blåa skåpet, som tycker att när inte näringlivet får diktera vilkoren så är näringslivsklimatet dåligt…

Klart att moderatena Fredrik Bergkvist, håller med om det men dom andra partierna?? Nåja efter valet så är det väl bara moderaterna som räknas..

Vad är föresten viktigt för ett fungerande näringsliv i Norrköping?
Fundera på det ni… Men gör det före valet!

God dag på er.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *