Något måste vi göra..

Ännu en dag då inget hände, det var i går.
Alla låg lågt, regnet och kylan minskar all aktivitet. Lite båtpyssel i garaget var väl allt jag åstadkom.

Några långa promenader också, men det var ju inte min förtjänst.. det var min personliga tränare som ser till att jag fullföljer träningsprogrammet.
Långt föresten två rundor på vardera två kilometer är väl inte så mycket att skryta med men ändå.. Tränaren känner till min motvilja mot träning, så han tar det ganska lungt med mig, lockar och motiverar.. “kom nu en liten bit till”
När vi är klara får jag beröm av honom, då viftar han på svansen och ser riktigt glad ut. Jag ser på honom att han säger… “Duktigt husse, nu får du vila lite”

I dag ser det lite ljusare ut. Kanske blir det lite båtpyssel i dag med. Invändigt lackningsarbete väntar men luftfuktigheten måste gå ner lite till först.

Visst ja, jag måste fundera lite på EU valet också, röstkorten har kommit. Det känns mycket angeläget att försöka bryta högerdominansen i EU ledningen. EU högern har ju inte uträttat något nyttigt under den här tiden. De har pytsat över en fruktansvärd massa pengar till de privata bankerna som har gått på knä.
På det sättet har de gjort bankernas rika ägare ännu rikare, medan de vanliga
människorna har fått det betydligt sämre.
Det stödjandet av EU:s kapitalister måste vi sätta stopp för.
Så jag vet nog hur jag ska rösta..
Vet du?

God dag på er.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *