Ett instrument.

I gårkväll avlyssnade jag en julkonsert i Norrköping.. Ett av instrumenten imponerade mycket på mig. Det har flera tonarter, många olika stämmor och med en klangbild som inte saknar något.
Ett instrument som frambringar en underbar musik som verkligen berör in i själen med djupet i musiken. Ett fantastisk och dessutom ett mycket vanligt instrument..
Kör… Jag lyssnade på en kör.

The Nostalgeeks, bästa kören i Norrköping. Det blev en kväll som i det närmaste liknade meditation. Detta underbara instrument, kören.. Vem spelar på det? Jo körledaren, dirigenten som kör kören.
Den kör som framhäver alla toner och alla stämmor så vackert spelas av,
Veronica Knutsson

En mindre sånggrupp med skönsjungande damer av körmedlemmar.
Framförde vacker musik. Men den kunde, trots elförstärkning, ändå inte mäta sig med den fylliga djupa musiken som hela kören framförde.
Imponerade gjorde den manliga solisten som med kören i ryggen, sjöng Helga natt. Vackert så det gick rysningar genom kroppen.

För en tid sedan fick jag påpekat för mig att jag skriver så negativa bloggar.. Frågan var om jag kan.. skriva annat.. Svaret är enkelt, JA

Men ser man omkring sig i det samhälle som växer fram så ringer det så många klockor om fara..

Senaste..är att KD, “Krisdemokraterna” vill sänka bidraget för flyktingar som söker skydd hos oss. KD vill sänka deras bidrag under de 40 kronor per dag, som det är i dag.. Hur tänker KD då? Var finns det kristna budskapet i det?

Vidare så vill de skynda på asylprövningen..
Men, det som inte har asylrätt och där det är klart, får redan vända direkt..
Övriga de som ska prövas.. ska vi inskränka på rättsäkerheten och införa godtyckliga bedömningar där.. Var finns det Kristna budskapet i det… Göran Hägglund Kristdemokraterna??

Som sagt.. det är inte lätt att enbart vara positiv i det samhälle som håller på att växa fram..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *