Varför ingen blogg?

Jag har till min stora glädje fått flera frågor om varför det är så glest med bloggar från mig? Det är skönt med känslan av att det märks om bloggen inte kommer som den brukar.
Jag har helt enkelt inte haft så mycker energi över.
Energin och tiden har gått åt till mitt senaste bokprojekt “Hämden tar aldrig slut” Att skriva färdigt, redigera och få den tryckt är ett tidsödande jobb. Sedan ska den säljas in på flera ställen vilket också tar tid. Men nu är det klart och boken börjar leva sitt eget liv.
Men istället för att luta mig tilllbaka och koppla av så har jag startat nästa bokprojekt.. Men det kommer att ta sin tid och tempot blir lugnare.

Så nu ska jag titta lite på hur det går för våra pyttipannaregeringar.. I både stat och kommun. En del kommentarer hamnar säkert här på bloggen.
En sak som jag funderar mycket på är varför det är så svårt att hitta “svarta lådorna” vid flygplansolyckorna.. Dessa lågprisflyg har dom ens med svarta lådor eller har de sparat in på dom också?? Ja jag vet, lagen säger att de ska… men hur ska vi kunna lita på att de bryr sig om lagen??
Vem i hela världen kan man lita på??

Hämnden tar aldrig slut.

Blog Image

Spänningsroman

Jag har böcker hemma men det går att beställa via internetbokhandeln, förlag Solentro. http://www.solentro.se/publish/864/

Allt startar i Linköping, via Göta kanal, Stockholm och Tallinn blir den stora uppgörelsen i Mem.. Vid Göta kanals utlopp i Östersjön.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *