Svårt att komma igång.

Äntligen semester, nu ska det seglas. Motorn startad och allt ombord. Det blev flera extraresor för att hämta glömda saker, märkligt att antalet glömda saker ökar med åren? Förtöjningslinorna lossade och “backslaget” kan bara vara på båtar som man kallar grejen som gör att båten går framåt, för “backslag” framslag vore väl mera lämpligt? Nå backslaget framåt… men inget händer..

Jag ökar motorvarvet fortfarande inget resultat..

Stoppar motorn för felsökning och upptäcker spindelväven mellan båten och kajen.. Den osedvanligt långa tid som båten legat vid kaj utan att användas har medfört att spindlarna utnyttjat situationen och byggt så mycket nät att jag inte kom loss..

Med hjälp av kniv, fogsvans och en åra kunde jag röja bort all spindelväv och generat starta semesterresan. Första etappen blev kort, bara till sommarhamnen tre timmar bort, men de var en härlig känsla att äntligen vara på väg.

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *