Några dagar till..

Nu har varvet i min kropp gått ner.. Lugnt och avkopplat, det spelar ingen roll om det blir idag eller i morgon.. Så förstår ni tempot.

Tredje natten i hamnen på Idö, dock med ett kort besök i Västervik för nya livsmedel mm. När vi närmade oss bryggan i gästhamnen så stod det en gästhamnsvakt och upplyste om att det kostar att lägga till där.. Typiskt företaget “Promarina” allt fler undviker att gå till deras hamnar så jag förstår att de måste jaga varje krona. Jag betalade etthundra kronor för ett kort besök och om jag ändrade mig under dagen och vill stanna kvar så kostade det trehundratrettio kronor till sammanlagt fyrahundratrettio alltså.. Att vi inte stannade förstår var och en.. Buuu för Promarina..

I morgon fortsätter vi till Öland, väderutsikterna är goda och tilltänkta sällskapet “Tintomara” kommer inte de tycker att det är för långt.. Ja ja tiderna förändras.

Apropå förändrade tider så är vattnet föredömligt rent och fritt från algblomning så den nya lagen om förbud mot toalettömning verkar ha hjälpt redan innan det slagit igenom.. Bra gjort transportstyrelsen..

Nu blir det jordgubbar och mjölk.. Tjingeling!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *