Det nya årets första vardag.

Ännu ett år av en mansålder är lagt till handlingarna.
Såsom alltid, gäller det att se framåt. Framåt är möjligt att planera, men det som är passerat kan man inte planera om… Möjligen kan jag säga förlåt om ett och annat men utan att det ändras, jag kan bara hoppas på överseende och se till att inte göra om mina dumheter.
Enkelt, se bara framåt och gör det du vill göra nu när du kan.

Idag blir det en tur till gymmet.. Näe det är inget nyårslöfte, det är något jag har hållit på med till och från.. Jag tror på fysisk aktivitet som ett sätt att hjälpa kroppen att hålla hälsan, ingalunda någon garanti, men gör jag det så har jag ändå försökt.. Sämre att i nästa årskifte se tillbaka och säga, varför gjorde jag inte…

Tjingeling!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *