Nu bygger vi igen Norrköping.

Alla parkeringsplatser är redan bebyggda i Norrköping, samhällsplanerings nämnden kallar visserligen parkeringsplatserna för rivningstomter, men vi som behöver parkera, kallar dom för parkeringsplatser,

Nu är det fullt med hus på parkeringsplatserna så nu ryker idrottsplatserna också! Lindö FF;s idrottsplats mellan Lindö och Abboreberg är redan belamrad med höghus,,
så nu ryker Smedbys idrottsanläggning, till fromma för.. Ja till fromma för vem då?
Ett envist rykte säger att det finns en överenskommelse mellan EON och Norrköpings kommunledning, Att om EON betalade bra för att få köpa Norrköpings energiverk så skulle kommunledningen se till att bebygga alla öppna ytor med hus så EON skulle vinna tillbaka köpskillingen men att sälja fjärrvärme och el till alla dessa hus!
Men det ryktet kan väl inte vara sant hoppas jag…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *