Nu börjar sanningen titta fram..

Under lång tid har vi nu matats med hur många som har dött av covid 19!
Men vi får aldrig några uppgifter på hur många som normalt brukar avlida under den tiden?
Istället får vi nu allt oftare höra att det kanske var andra sjukdomar som var dödsorsaken, men dom döda hade nog, covid också…
Jag skriver nog för fler och fler vittnar om att det inte har gjorts någon läkarundersökning som fastställt den verkliga dödsorsaken..

Vad är detta för spektakel vad är det som ska döljas och varför?

Tjingeling på er!

3 comments

  1. Det vet vi inte hur samhället med politiker tänker. . Det jag kan konstatera är att vi har 60 inlagda på IVA i Kronoberg idag. Det räcker för mig. Själv är jag riskgrupp och vill inte bli sjuk nu när platserna är få kvar. Men vi lär inte komma undan pandan någon. Förr eller senare hälsar den på, och då vill jag ha den senare nör det finns möjlighet och plats på sjukhusen.

  2. Nej, det har inte gjorts någon obduktion av avlidna under den här tiden, man bara antar att dödsorsaken inte blir 100% rätt. Jag vet att det är så…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *