Nedtvingat flygplan.

Ett civilt passagerarflygplan tvingades ner av militärflyg över Vitryssland eller Belarus, som dom kallar sig.
Den ryska, rysliga, Diktatorn gav order om detta…
Jag blev livrädd.. jag är ju också bloggare och tänk om någon av våra Svenska diktatorer…. just nu kommer jag inte på någon men ändå, Skulle bli så förbannad på mig som bloggare så dom skulle tvinga ner ett flygplan som jag är med på, för att sätta mig i fängelse…
Nå jag ska inte längre bort än till Norsholm och dit går inga flygplan.
Men ändå så ska jag vara försiktig i min kritik för säkerhetsskull.

Idag ska jag ta itu med min vedhög.
trots att jag vid flera tillfällen uppmärksammat grannarna på den så har ingen kluvit den åt mig, vi har ändå passerat dymmelonsdagen för länge sedan och då ska ju alla ved vara klar.
I alla fall enligt bondepraktikan eller om det kanske var” Lilla katekesens” av Martin Lutter, som bestämde det.

Nu ska Norrköpings kommun bygga klar en ringled “Norrleden” som ska leda trafiken runt östra delen på stadskärnan till E4:an norrut, sedan ska östra promenaden byggas om till förmån för kollektivtrafiken.
Mycket bra tycker jag, om det inte var så att i Norrköpings kommun gör man det mesta tvärt om… Så först stängs genomfarten i Östra Promenaden av och sedan.. När bilköerna växt ner till Söderköping, då ska Norrleden byggas.. klar om tio år kanske! Snacka om att göra saker baklänges!

Kan ingen i mitt parti (S) stoppa detta vansinne? Eller måste vi kalla in Moderaterna i det här ärendet också?

Tjingeling

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *