Vårvindar friska

Det blåser så jag känner mig blåst
Blåst på livets goda tycker jag..
Nävars så illa är det väl inte. Jag var och fick min första vaccinationsspruta igår och det var en god upplevelse..
Först och främst, Det gjorde inget ont!
Jag har inte heller fått ont efter åt. Inte ens lite feber..
Men det kanske var som den respektingivande vakten vid entrén sa “Du får inget vaccin det blir bara placebo för din del” Nå jag liter inte riktigt på honom.
Det fina i kråksången var den mycket fint fungerande organisationen som regionen hade byggt upp, allt fungerade så himla bra och medan jag satt i stolen och fick sprutan, så klingade det till i min mobil. Det var ett sms med uppgift om nästa spruta. Tiden bokad, klappat och klart!
Tack Regionen, det här har ni gjort riktigt bra..


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *