Det är snart dags att välja!

Nu är det snart valdag!
Vi ska välja det parti som vi vill ska företräda oss och som ska sköta om vårat land på bästa sätt! Det är ingen lätt uppgift..
Att bestämma sig bara efter vad som sägs nu,, så nära inpå valet är ju inte det bästa sättet, vi måste ju fundera på hur det har skötts under den gångna valperioden. Vilket parti har gjort något som du tycker är bra, eller röstat för något som du hade viljat ha?
Hur ser det då ut i Norrköping?

Här blir det svårt:

Sverige demokraterna SD i Norrköpings fullmäktige startade med fjorton ledamöter.. Efter märkliga turer så är det är sju kvar. Det har varit mystiska affärer, knarkbruk mm mm som petat bort några, ja det vill säga, dom sitter kvar som politiska vildar för att roffa åt sig av våra skattemedel… Just så som dom har spytt galla över andra som gjort lika dant.
Vem kan har förtroende för ett sådant gäng!!??
Inte ska dom få sköta om något åt mig.

Socialdemokraterna som har fått kritik av IVO, inspektionen för vård och omsorg, För brister i äldrevården!
De gamla som vi ska ta hand om på ett värdigt sätt..

S bygger hus som inte vanligt folk har råd att bo i, bygger igen parkeringsplatser och stänger av gator så det inte går att ta sig fram med bil. Dom säger att vi inte ska åka bil, samtidigt som dom lägger ner busslinjerna på landsbygden!
Hur ska vi kunna lita på det partiet?


Krist demokraterna KD som delar ansvaret med socialdemokraterna lyckades dra ner ersättningarna till fattiga människor via arbetsmarknadsnämnden, så det efter överklagan fick backa från beslutet!

Liberalerna, som också delar ansvar med socialdemokraterna, vars ledare har haft fullt upp med att rädda flygplatsen i Norrköping till fromma för chaterbranschen som den liberala ledaren tidigare har haft egna intressen i..
Hur det är nu vet jag inte, men han tycker att det är ok att lägga 30 skattemiljoner på resebranschens välgång!

Centerpartiet, som också delar ansvar med S, har knogat på, bland annat har dom beslutat att alla som bor utanför stan ska stå för sina vägkostnader själva.. allt det som kommunskatten används till inne i stan! Här kan man verkligen tala om dubbelbeskattning. Så vill väl ingen ha det.

Miljöpartiet sattes på undantag redan från början. Dom har inte haft något att säga till om och har väl inte begärt att få det heller.. Kanske skönast så!

Moderaterna påminner mest om en jakthund som inte orkar med jakten, dom bara skäller mer och mer på alla dom som eventuellt gör något!

Så är det Vänsterpartiet kvar,
Ja dom säger sig ändå vilja göra något, men vad har dom gjort?


Politik är att vilja!
Men det är också att välja.. Men inte blir det lätt!!!


Tjingeling och lycka till.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *