Vi blir skinnade av kapitalisterna!

Kulturministern sågar SD:s mediekritik: ”Olyckligt”© Tillhandahålls av Omni

– Jag tycker att vi allihopa, såväl i Sveriges riksdag och i samarbetsregeringen har ett ansvar. Att stå upp för att det fria ordet också gäller alla typer av medier, säger hon till SVT:s Kulturnyheterna.

SD-profilerna Tobias Andersson och Richard Jomshof har riktat hård kritik mot Dagens ETC. Riksdagsledamoten Elsa Widding (SD) menar att SVT bedriver ”skrämselpropaganda” med sin klimatrapportering och partiets gruppledare Henrik Vinge kritiserade nyligen Sydsvenskan för att skrämma upp barn med felaktiga uppgifter.

SD:s presschef Oskar Cavalli-Björkman skriver i ett mejl till programmet att medier får finna sig i att stundtals bli kritiserade.

Det var så Trump i USA sa “Media förföljer mig” vilket struntprat!

Detta är något vi kommer att få vänja oss vid, SD har med hjälp av M,KD och liberalerna fått en bra plattform för sina megafoner. Så nu kan det ljugas på ohejdat. Tänk på det ni som röstade på SD !

Idag måste jag gå och handla… Måste, betyder att jag väntar in i det längsta, men ostkanten som jag har kvar smakar illa nu så jag är tvungen!
Den enda trösten är att påsen med varorna i, inte väger någonting längre … Jag handlar på Willys och också där har allt blivit betydligt dyrare!
Ägarna med fattiglappen Antonia Axon Johnsson i spetsen vägrar att göra avkall på vinsten för att motverka inflationen utan dom låter oss vanliga knegare dra lasset ensamma. Usch för dessa giriga krämare.

Apropå fattiga stackare, så gör storbankerna enorma kvartalsvinster nu… runt tio miljarder per kvartal!!! Smaka på det!
Det blir ca fyrtio miljarder per år!! Per Bank!!!!!
Största delen av vinsten kommer från bankernas bolån!
Så vi som nu kämpar för att behålla vårt hus och klara elräkningar mm, vi skrapar ihop dessa enorma, vinster åt storbankerna!

Nog vet jag vad människorna gjorde med “Ockrarna”, dom som skinnade sina låntagare förr.
Dom drog ut ockrarna på torget rev av dom deras kläder hällde tjära på dom och strödde på hönsfjädrar!
Tur eller synd, att sådant inte förekommer längre i Sverige!

En miljard är ca tretusen kronor om dagen i 600 år… Smaka på det!

Tjingeling!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *