Blogg torka!

Godmorgon!
Ja vad ska bloggen handla om idag? Jag vill inte att det ska bli för mycket politik i min blogg, den ska handla om vanliga vardagssaker och ibland är vardagen ganska slätstruken och vad skriver jag då?

Jag slår en signal till Ministern, ja Kalle alltså, han brukar alltid ha spännande tankar.

Han svarar:
-Tjenamors författarn, Vad har du på lilla hjärta? Ja jag förstår ju att det är något viktigt för så ofta ringer du ju inte!
Jag förklarade läget om bloggtorkan för honom och frågade vad som var aktuellt i hans omgivning.
– Här är det lugnt vi har fått ihop ett kvarter polsk sprit och en flaska vitt vin så vi ska strax börja stärka oss lite. Men i övrigt vet jag inte vad jag ska säga. Jo jag var i kyrkan i går, det trodde du inte va? Men det var öppet så jag gick in mycket folk var det där.
Vaktisen tittade lite granskande på mig men jag bugade artigt och sa amen och då gav han mig ett papper med kvällens musikprogram på. Det var musikafton och det visste ju inte jag. Jag ville ju bara gå in och få lte värmen och möjligen smyga undan i något hörn till nästa morgon. Men det var så upplyst så jag klarade inte av det. Så det var bara att traska ut i mörkret och höstrusket när allt var klart.
Jådå musiken var riktigt bra men jag blev snuvad på en bra sovplats.
Du vet du förresten att kommunchefen är uppsagd?

Nej svarade jag.
– Jovisst kommunstyrelsen nya ordförande har inte förtroende för sin kommunchef och då åker dom direkt. Tänker mig att det kan gå så för en hel del förvaltningschefer också.
Och inte blir det någon storfest för personalen heller…
Jag är ju inte heller bjuden, men det skiter jag i.

Men kalle, du är väl inte anställd av kommun?
– Nja inte direkt men jag får ju mitt levebröd från kommunen så viss kunde dom bjuda mig, men jag säger som Han Sverige Demokraten Åkesson, angående nobelfesten… Jag skiter i deras fest och om dom bjuder mig så går jag inte dit ändå….. “Surt sa Räven”
Nu dö författarn, nu vill grabbarna korka upp så nu har jag inte tid längre. Hoppas att du får till någon blogg,, annars går det väl bättre i morgon.

Han la på och jag tänker, ja det blir nog bättre i morgon..

Tjingeling!

1 comment

  1. Den där festen för kommunanställda har jag varit på. Nu verkar det som om Vikmång engagerat en musikgrupp som jag inget vet om. Men han kanske anade att han skulle förlora valet? Annars hade han nog engagerat någon riktig stjärna? Hade det varit Lena Philipson hade jag plankat in!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *