Som tidigare sagt!

Oljebolagen blåser oss grundligt och ingen tar tag i det!

Biden: Oljebolag tjänar på kriget – sänk priserna

De stora amerikanska oljejättarna rapporterade rekordvinster i det tredje kvartalet. Nu anklagar USA:s president Joe Biden, bolagen för att profitera på Rysslands invasion av Ukraina, rapporterar internationella medier.

Vad kan vi göra? kan vi bojkotta dom?
Varför reagerar inte regeringen/Regeringarna?
Vi blir så himla blåsta och betalar väldiga överpriser för bränslet. Troligen väntar också oljebolagen på att Sverige demokraternas löfte om att sänka skatten med tio kronor. Med att hålla höga priser nu, så kommer deras vinst att fortsätta vara hög också efter en eventuell skattesänkning.

Fy för dessa lurendrejare och dubbelt fy för OK som borde gå i spetsen för en rättvis prisnivå istället för att hänga på dom som bara roffar åt sig !!

Tjingeling!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *