Kultur och fritidskontoret i Norrköping,

Beklagar att det inte har regnat under samma år som deras bevattningssystem på fotbollsplanerna i Himmelstalund har varit trasigt…
Med tanke på att Himmelstalundsbadet var stängt för att en vanlig vattenpump var trasig så kan man ju undra om kultur och fritidskontoret har några reparatörer anställda eller om det bara är administratörer?

När kommunfullmäktigen beslutar att pengar ska dras ner på förvaltningsnivå för att spara, så minskar de genast på “Gubben med spaden och lastbilen med asfalt” vilket medför att gatornas stora hål inte blir igenfyllda!
Men organisationen i övrigt blir oförändrad. Antalet administratörer växer och skapar hela tiden uppgifter åt sig själv.
Det anställs verksamhetsutvecklare… trots att man inte har någon verksamhet.
Det anställs “kommunikatörer” som ska berätta varför inget blir gjort och man byter namn på kontorscheferna till “Verksamhetsdirektörer” för att de ska få högre lön.

Ta bort överflödet på administration och lägg pengarna på verksamhet istället så kommer jag som skattebetalare att bli nöjd och korplagen kommer att kunna spela på Himmelstalunds fotbollsplaner.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *