Skogsavverkning i Finspång

Alldeles när fritidsområdet Grosvad, vill Holmen, samma Holmen som Finspångs kommun nekade tillstånd för vindkraftverk, avverka skog. Det är inte mycket skog och framförallt ingen slutavverkning så troligen kommer det inte att medföra någon större olägenhet för dom som är aktiva på området.
Men Under normala omständigheter så brukar Holmen byta mark med kommunerna i ett sådant läge. Förhandlingsläget är kanske inte så bra för politikerna i Finspångs kommun i synnerhet inte för de Moderata politiker som visade fientlighet mot Holmen i frågan om Vindkraftverken.

Det är som den ganska stora fritidsbåten som i Göta Kanal. Den har slagit i mot något och börjat läcka in vatten..
Ingen vet vad det var som kolliderade med båten men man kan ana att det var en U-båt, rysk då naturligtvis, som i undervattensläge har tagit sig så långt in på svenskt territorium..
Annars gäller nog för skepparen som för Moderaterna i Finspångs kommun, Kolla var spåret går och håll dig där!

Tjingeling

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *