Dagens

Solen stack iväg igår efter bara en liten stund. Det förvånar mig inte efter att jag sett djurättsaktivisternas filmer om hur många grisar har det hos en del av våra köttproducenter. De människor som beter sig på det viset mot djur beter sig väldigt grisikt. Fy. I år blir det ingen julskinka, den saken är klar.

Djurrättsaktivisterna fick en kritik för att de inte larmade omedelbart utan fortsatte att observera under nästan två år. Det kan jag också tycka är lite dåligt men när jag ser hur köttproducenterna, grisfolket, gör allt vad de kan för att misskreditera aktivisterna så förstår jag att de har samlat på sig ett stort bevismatrial först.

Jag håller på aktivisterna. Bra gjort!

En insändare i dagens Folkblad, ondgör sig över planerna att ansluta E22 via en Norrlänk till E4 norr om Norrköping. Visst är det konstigt, Norrköping har alltid haft synpunkter på Söderköpings ovilja att släppa ifrån sig genomfarten av E22, den skapar ju en del handel i Söderköping sägs det. Nu tycker jag att Norrköping beter sig på samma sätt. Att dra all E22 trafik genom stan kan ju inte vara klokt när det finns ett alternativ där E22 ska ansluta till E4 vid Klinga istället. Mycket bättre!!

Nähä vänner nu måste jag rekognosera möjligheterna till en vaccination mot svininfluensan, det har visst kommit en ny leverans till oss. Måste kolla var.

Nu har jag sagt det.

1 comment

  1. …och 2009 blev grisens år! Vi svenskar drabbas ju under året av både bacon-feber och julskinke-förakt!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *