Dagens

Idag blir det ingen blogg. Jag kommer inte på något att skriva om. Natten sömn har varit nästan noll och då blir aktiviteten i huvudet därefter.

I stället för att sova har jag oroat mig för vaccineringen. Jag ska dit idag, har hittat lite i skärblacka. Men nu är det ju så många som blir sjuka av sprutan så därför är jag rädd å andra sidan så såg jag i bladet att det kom så lite vaccin sån att det redan är slut. Vilken tur, eller rättare sagt tusan också att landstinget är så dåliga på att fixa vaccin.

Det är skönt att gömma sin räddsla bakom lite ilska istället, då märker ju ingen hur rädd jag är för sprutor.

Appropå rädd, så såg jag att kommunen inte får köpa närprioducerad mat till skolorna i Norrköping. EU´s upphandlingsregler sätter stopp för det. Men vadå det är klart att vi ska ha närproducerad mat…. Det är väl helt OK om EU vill komma hit och starta närproduktion! Det är ju upp till varje producent att flytta på sig och producera överallt där de är nära….

Synd att Norrköpings kommun inte vågar stå kvar vid beslutet. De gömmer sig bakom lite räddsla för EU och säger ilsket, – Vi måste ändra på lagen-

Jaha det var detta, nu ska gå runt och låsa alla dörrar så inte inbrottstjuvarna tar sig in här. Sedan ska jag hålla koll på alla okända människor och bilar. Polisen vill det. De måste, enl tidningen, få hjälp av allmänheten med tips. Det hjälper vi gärna till med..

Appropå tips, såg jag att det finns en miljonvinst på Lotto att hämta ut. Kupongen inlämnad i Hageby. Men ingen har hämtat några pengar. Konstigt, jag skulle rusa och hämta en vinst.

Nu är det radiotid. Tack för i dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *