Dagens reflektion.

Stackars stackars IFK Norrköping. Nu får dom gå runt med tiggarstaven bland sina sponsorer, det måste vara förödmjukande. Ett fotbollslag som har svårt att klara sig kvar i toppserien, men ändå ett bra fotbollslag. Spelarunderlaget i IFK är stort bara lagledningen har förstånd att hålla sig till sina egna. Ett eller möjligen flera damlag som det går bra för. Med det i mina tankar så förstår jag inte alla deppnissar och nissor.

Företaget IFK AB är dock illa ute. Med stora planer och stor tillmätelse till sin egna person, så kan ju inte ett företag gå så bra. Jag misstänker att det frågas vilken nytta kan jag ha av Företaget IFK istället för att ställa sig frågan, vad kan jag göra för företaget. Uttrycket “bli vid din läst” gällde ju skomakare men kanske kan det gälla också andra som vill vara med och leka bland de rika, fast med andras pengar.

Jag hoppas verkligen att inte våra företrädare i Norrköpings kommun gör några affärer med IFK. Det är bättre att vi behåller idrottsparken i gemensam ägo och ser till att skapa roliga och gärna lönsamma tillställningar där. Bjud tex in Åtvidabergs FF att spela sina matcher i Norrköping.

1 comment

  1. Jag håller med dig! Man borde ta sig en funderare om vem/vilka som förtjänar att använda parken. Nog finns det väl fler kandidater än IFK?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *