Vattenfalls inkompetens

Nu är det brådis, allt som jag inte har gjort till jul förut ska göras idag. Här ska kölden trotsas – 15 grader på morgonen. Jag måste ut ändå. Det betyder att det inte blir så mycket blogg idag. Tiden räcker inte till.

Synd att inte min förmåga räcker till för att avsätta och sparka den självgoda ledningen i Vattenfall. Jag tycker att de trixar med allt omkring sig för att elpriset ska bli så högt som möjligt. Som jag skrev för några dagar sedan, så har de ordnat produktionsstopp på två kärnkraftverk vilket har skapat en akut elbrist som höjer elpriset till skyarna. Bra för ledningens bonus kan jag tro.

Vattenfalls ledning har misskött sitt uppdrag totalt. Det kan bero på inkompetens men det kan också bero på medvetet trixande för att höja elpriset. I båda fallen så ska de sparkas, utan lön eller fallskärm. Men det kräver att vi har en regering som har lite pondus och beslutskraft för att sparka det här Vattenfallsgänget, och det har vi inte! Skulle Maud Olofsson våga… nänä inte en chans.

Tur för vattenfall att inte jag har regeringsuppdrag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *