Idrottsparken

Idrottsparken och turerna där om borde utsättas för nakenscanning. Det vore bra med en total blottläggning av det som händer eller snarare det som har hänt. Folkbladet försöker efter bästa förmåga att få fram sanningar men inte ens de klarar allt. Det jag kan konstatera är att, nu som först när det bränns ordentligt, ska frågan avgöras av kommunfullmäktige. Bra! Där har vi de som vi själva har valt som representanter för oss i kommunen.

Nu kan vi skicka brev, e-post och vi kan ringa till “våra” företrädare och tala om vad VI vill med idrottsparken. Den är våran, vi medborgare i norrköpings kommun, inte IFK norrköpings. Därför så är det våran vilja som ska styra beslutet i Kommufullmäktige. Nu ska vi ta chansen/plikten att informera våra företrädare så de fattar vad folkviljan vill. Sedan får de rätta sig efter det och om de inte gör det så byter vi ut dem i nästa val. Så enkelt är det och det kallas demokrati. Ta reda på vem av fullmäktigeledamöterna som du känner är närmast dig och ta kontakt.

Såg förresten på tv att skolinspektionen ska koncentrera sig på de problemskolor som finns i landet… Jahaja och vad är deras uppgift annars? Det är på tiden att de har kommit på att de ska hålla koll på våra skolor. Undrar hur vi har det i Norrköpings kommun med problemskolor? Kanske säkrast att vi själva börjar fundera lite. Vad är en problemskola och vad gör vi för att förbättra.

Till sist vill jag bara upprepa, att när vintern är som kallast då står våra kärnkraftverk stilla. Jag tycker att det är för djävligt illa hanterat av de dessa viktigpettrar som har så oförskämt mycket betalt för att de är “så kompetenta” Ta reda på vilka som har ansvar för att planeringen är så dålig och sparka dem direkt…. Utan fallskärm.!

Maud Olofsson…. Upp till kamp!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *