Dagens

Idag läste jag i bladet om en förväntad fastighetskrasch i Sverige. Bostadspriserna kommer att sjunka och skuldberget växer. Jag kan inte låtabli att göra jämförelsen med Haiti, där kan man prata om fastighetskrasch och sjunkande fastighetpriser.

Jag vill gratulera Helena Jonsson, skidskyttetjejen, till Jerringpriset. Ett mycket bra val och ett välförtjänt pris. Hon är i topp i sin sport men ändå väldigt ödmjuk och framhäver sig inte själv på det sätt som många andra gör, både i idrottsvärlden men också på viss arbetsplatser och i näringslivet. Där tyckts det gå ut på att skryta upp sin egen person, nota bene inte Persson, så till den grad att folk till slut tror på den uppblåsta osanna bubblan. När det går bra så heter det alltid att JAG HAR… men går det på tok så heter det GRABBARNA HAR. Fy så fegt. Nä tacka vet jag de som ser sin roll i gänget.

Det var för övrigt en fullträff att låta Jan Gilluo, dela ut priset till bästa ledaren. Han visste skillnaden på de som kallar sig ledare och de som är ledare. Det var säkert inte en tillfällighet att de blev lagledaren för tjejernas skidskyttegäng som fick priset. Han har format laget. Bra Jan Gilluo!

Vintern fortsätter att hålla sitt grepp om oss. Det är ju kallt långt ner mot Medelhavet ser jag på väderkartan. Hu så läskigt. Undrar hur mycket av det som beror på E85 bränslet? Kanske kör vi alldeles för lite Etanol i våra bilar. Det visar sig nu, enligt en expertutredning, att det inte alls är så bra för miljö och att det inte lindrar växthuseffekten så som vi trott. Kanske ska vi inte köra på E85 i framtiden…. Men lite till hoppas jag för nu är det onödigt kallt iallafall.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *