Dagens reflektion.

Idag har Bloggen konkurens. Jag håller på att färdigställer min härliga segelbåt till kommande sommar. Det tar mycket tid samtidigt som det är så härligt att gå med sommaren och förväntningarna i tankarna. Men det betyder att så många andra tankar tänker jag inte. Lite statiskt alltså.

Men appropå statiskt så lyssnade jag på riksdagsdebatten på radion i går. Där kan man säga att saker är statiska. Alla beskyller varandra för dåligheter och berättar hur bra det ska bli om mitt parti får bilda regering. Men det är inte många som kan berätta hur de ska göra så det blir bättre och framför allt inte när det ska göras. Det stör mig att våra företrädare i riksdagen inte kan låta bli att smutskasta varandra och inte heller föra fram konkreta åtgärder med tillhörande tidplan. Har de inte tänkt efter?

Tänkt efter, det är väl vad Norrköpings komunfullmäktige får göra när det gäller Idrottsparken. För tänka efter före, kan de ju inte göra med detta virrvarr…. av olika information som snurrar runt överallt. Så som vanligt! Ska det beslutas under största brådska och med osäkert underlag. Jag undrar vem det är som så utstuderat använder kaos som styrmedel för att få saker dit de själva vill? Om det nu finns någon som vet.

Nå, jag håller mig till båten. Min fasta plattform….

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *