Dagens

Jag funderar på hur jag ska kunna använda historien med den föredetta polischefen, som tydligen haft mycket otrevligheter för sig med kvinnor och kanske änne mera. Efter att ha läst Stieg Larsson böcker om “Män som hatar kvinnor” bekräftas det gamla talesättet att verkligheten ofta överträffar dikten. På något vis ska jag nog kunna få in detta i den bok som jag håller på att skriva.

Jag läser också böcker. I eftermiddag ska vi en tur till Stockholm för att delta i en Oceanseglarkurs. Där är böckerna på engelska och gissa om det bränner energi att försöka ta sig igenom det här. Men det ska gå. Lyckligtvis är hustruns engelska betydligt bättre.

Det för mig osökt tillbaka till gårdagens blogg om hur viktig skolan är och kanske framför allt språk utbildningen. Att behärska språk blir bara viktigare och viktigare. Tänk om EU hade satsat mera på att vi ska ha ett gemensamt språk istället för allt tjat om Euron. Att ha samma språk måste vara viktigare en att ha samma valuta. Men det kan jag inte berätta för dem eftersom de inte kan svenska och framförallt inte Östgötska.

Till slut vill jag bara säga, stackars SAS. Det går bara nedåt för dem.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *