Söndags reflektion.

Solen skiner. Solskenet avslöjar harens spår fram till vårat frukträd… Djäkla hare. Vi har lagt ut hö, sallad och morötter så den ska ha något att äta, men lika fanken tar han kål på vårat äppleträd. Men som sagt, han kämpar för sitt liv.

Kämpar för sitt liv, det gör också en och annan moderat riksdagskandidat. Han värvar medlemmar och betalar själv deras medlemsavgift för att få deras personröster. Allt detta antagligen för att det kan ge honom ett riksdagsuppdrag med en månadslön på 55000 kr/månad. Det är ju ofta som moderater utalar sig hånfullt om våra förtroendevalde och det bekräftar den gamla sanningen att “man tror att andra är som man är själv” Så det är nog inte så konstigt att det så kallade “politikerföraktet” är störst bland moderata väljare.

Angående väljare så undrar jag varför inte jag får möjlighet att välja om jag vill följa OS i radio och TV eller inte. Det spelar ingen roll vilken kanal jag försöker använda så nog är det OS. Är det ingen tävling just då, så sitter det reportrar och spekulerar i högan sky både om hur det kommer att gå och varför det inte gick som de trodde…. Jag tycker att OS i radio och tv börjag likna en förorening.

Näe nu ska jag nog ta och ge mig ut i solskenet och ta mig an snön. Eftersom ingen annan lyckats få bort snön och skapa en efterlängtad vår så får jag väl göra det själv. Jag ska börja med att skotta körvägen in till garaget.

God Söndag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *