Ingen framgång.

Tyvärr, jag skottade och skottade men har inte fått bort snön för det. Vi har ett snödjups snitt på ca 60 cm här. Det lilla jag fick bort på garageinfarten var bara en droppe i havet, ivarjefall ska det väl bli så.

Idag tänker jag ge mig ut och se om det kommer någon moderat som vill köpa min röst i sitt personval. Jag undrar hur mycket man kan få betalt? Det verkar ju vara värt en hel del för dessa moderater att komma åt de politiska poster som de så djupt föraktar….. Ja sannerligen så är moderater av en konstig natur.

Naturen är märklig, trots att det är så förbenat kallt här så hörde jag på radion att isarna smälter vid polerna… Tiden måste vara helt urled och det är synd om människorna.

Jag som tror på en sommar efter detta, ska idag ägna mig åt att passa in rullfocksdelar på förstaget på min båt. Kul. Jag tror nog att våren inte är så långt bort.

Fast till Karlskrona har den inte kommit ännu. Där är den lokala färjtrafiken inställt. Isen är för tjock. Nu får Aspöborna åka hydrokopter om de ska till stan. Men vadå, Aspö är så vackert i vinterskrud så de kan väl lika bra hålla sig hemma.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *