Torsdagsreflektion

God morgon bloggen. Det här finns att läsa på TT:s hemsida:

Olofsson vill ha kärnkraftförklaring

Näringsminister Maud Olofsson kräver en förklaring av kraftbolagen till varför de inte levererar kärnkraft i utlovad omfattning och när de ska komma upp i utlovad kapacitet. (TT)

Kommer ni ihåg, för en tid sedan skickade jag ett brev till Maud Olofsson angående det spel som jag tror att Vattenfalls penningstinna Direktörer håller på med. Nu verkar det som om Näringsministern, har reagerat på det brevet. Bra Maud på dem ordentligt! Det är vårat företag som de använder för att lura av oss så mycket pengar som möjligt. Så de ska ha något att spela “Monopol” med. Jag börjar ana vad begreppet “Eltjuvar” egentligen betyder.

Idag när jag gick ut för att hämta tidningen hade jag pyjamas och morgonrock på mig. Det känndes skönt ute och jag konstaterade att nu kommer väderomslaget eftersom det var så milt. När jag kom in och tittade på termometern så var det -8 grader. Tänk att man kan känna så fel, bara för att jag längtar efter våren.

Så jag önskar er alla en fin dag, även på Skärblacka bruk….

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *