Måndag morgon.

Så, nu är jag redo att ta upp skrivandet på min blogg igen. Vi har tillbringat några dagar hos goda vänner i Härjedalen. Vi har åkt skidor både utförs och slättförs men roligast var nog att åka snöskoter. Många fina turer har det blivit med alla tre fortskaffningsmedlen och jag måste påpeka vilket underbart vackert land vi bor i. Det har under den gångna veckan varit ett strålande vinterväder med mycket sol och inte så kallt i en sagolikt vacker natur.

För att bevara vår vackra natur, så vill nu myndigheterna att också handels sjöfarten i Östersjön, ska gå över till lågsvavlig olja för att minska försurande svavelutsläpp över Östersjön. Då rusade genast företrädare för Papperproducerande Holmen Paper ut och sa att “det blir för dyrt för oss, då måste vi börja transportera våra produkter på lastbil istället” Jag vet, att Holmen Paper med Fredrik Lundberg i spetsen är betydligt smartare en så. Det skulle bli mångfallt dyrare för Holmen Paper att köra alla sina transporter på lastbil. Och det miljöcertifierade Holmen Paper har väl högre tankar om vår miljö en så. Hoppas jag..

Höga tankar ja… Jag såg schlagerfestivalsfinalen i lördags. Därtill var jag nögd och tvungen. Två saker slog mig: Hur i hela världen kunde någon vinna…? Nummer två, jag tycker att Anna Bergendahl, (tror jag att hon heter) är till det yttre ganska lik Alice Babs. Hoppas det utvecklar….

Nu ska jag gå på Gym… träning för seniorer. Där ska det tränas , inte för att bli yngre utan för att bli äldre… faan tro´t men jag ska kolla saken och återkommer troligen till ämnet senare.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *