Dagens reflektion.

Hemköp i Söderköping drabbades i natt av inbrott. Det är oklart om tjuvarna som tog sig in i butiken via taket, fick med sig något gods. Polisen lyckades senare gripa fyra misstänka män och de stoppades i en bil på väg 210.

Allt enligt massmediainformation idag på morgonen.

Ja jag kan tänka mig att det finns många som vill råna livsmedelsaffärerna då och då med tanke på att jag själv känner mig rånad varje gång jag besöker en livsmedelsaffär. Detaljhandeln har haft en lysande vinstutveckling under den här tiden när vi andra har drabbats av finanskrisen i världen. Mycket märkligt.

Oljepriset har en liknande utveckling i varjefall i Sverige. Går dollarn upp stiger oljepriset här. Går dollarn ner stiger också oljepriset här.. Blir det högkonjuktur eller lågkonjuktur i världen så nog stiger oljepriset… Vad är det för märkligt system som styr dessa priser eller är det så att oljebolagen skinnar oss så totalt..

Alla dagar är inte goda. Idag kände jag mig drabbad av olycka. Det stod snabbt klart för mig att jag inte skulle få veta något om tillståndet omkring mig på hela dagen och känslan av isolering var stor. Hur ska jag nu klara dagen. Mörkret bredde ut sig och depressionen var nära. Jag fick inget Folkblad i min postlåda…. Istället låg där en NT ve och fasa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *