Fredagens reflektion.

En tom fredag…. Det betyder inte att fredagen är tom bara att min blogg är lika tom som jag idag. En pappersmaskin hade haveri och en reservdel saknades. Den måste köras dit med bil eftersom flygtrafiken står still pga vulkanaska. Det är nämligen 70 mil dit… Jag fick frågan om jag ville köra dit reservdelen och eftersom pappersbrukens väl har varit mitt liv i så många år så åkte jag. Därför är det tomt i min blogg idag. Jag är helt enkelt trött, mycket trött.

Jag fick alltså ganska omgående uppleva effekten av att det inte går några flygplan. Jag undrade ju över det i gårdagens blogg. Min fundering var om det verkligen behöver flygas kors och tvärs på det sätt som det görs idag. Nu vet jag iallafall något som det är bra med flyg till.

Just nu väntar jag bara på kvällen och “så ska det låta” Rybakk och Robert Gustavsson mfl. Jag tror att det blir kanonbra, om inte så somnar jag direkt…

Jag tar ny sats till nästa blogg. God helg.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *