Tisdags reflektion.

På grund av tidsbrist, hinner jag inte skriva min blogg idag. Men… fortsätt gärna att följa utvecklingen i Grekland.

Det är ett västland helt i Moderat smak… Regeringen bestämmer ganska lite, de låter människorna bestämma själva. Skatter betalas sällan om en någonsin. De flesta bryr sig inte om att betala det de ska ens. Advokater, läkare typiska höginkomsttagare har inte betalat skatt på länge. Pensionsåldern är väldigt låg, fast å andra sidan är ju också pensionen väldigt låg. Ingen av oss skulle klara sig på den. Ekonomin är fullständig körd i botten, nästan som vår svenska ekonomi var efter den förra borgerliga regeringsperioden i början på 90-talet.

Så som sagt, tidsbristen gör att jag återkommer i morgon.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *