Torsdagsreflektion

I går, röstade sveriges riksdag bort den allmänna värnplikten… Det straffade sig omedelbart. Redan på eftermiddagen utsattes vi för ett anfall från Öster. Det var den ryska värmen som gjorde en framstöt och gick in på sveriges territorie. I brist på svenska värnpliktiga, hade vi bara lite Nordisk kalluft att sätta in som försvar. Striden blev hård. Det Blixtrade och mullrade i flera timmar. Till slut fick den tappert kämpande kalluften backa undan. Vi står just nu under högt tryck av den rysska värmen och deras elektroniska krigföring har slagit ut min dator och bredband. Tursamt nog, så hade jag lite reservkapacitet i mobiliseringsförrådet. En bärbar dator och ett mobilt bredband. Därför klarar jag att få ut min blogg också idag….. Men svenska män och kvinnor, ge inte upp! Vi får samla våra kyliga vindar och försöka återta vårat land. Stå på er, kamrater..

Annars står någon annan på er!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *