Tisdags 1 juni

Nu är vi inne i den första sommarmånaden och jag har båten på land. Det är för jämmerligt.. Men kanske blir det idag, det hänger… på om kranbilen blir ledig.

Ledigt har de inte på riksrevisionsverket, där jobbas det för högtryck (bra eftersom smhi inte har fixat det) De avslöjar den ena mutskandalen efter den andra, med stark support av uppdrag granskning. Det är bra… Alla brottslingar ska letas upp och bestraffas och det gäller självklart också de som går i fina kostymer och dyra skjortor. Med en min av oinskränkt självgodhet går de omkring och kallar sig för samhällets stöttepelare. Fy för dessa!

En stöttepelare i samhället kommer den nya ångturbinen på Händelöverket att bli. Här ska det framställas miljövänlig energi och fjärvärme i stora mängder. Tänk vilka bra resurser det finns som inte är kärnkraft. Synd bara att Norrköpings kommun sålde detta företag till EON, (Tyskar) det hade varit mycket bättre att haft det kvar i vår gemensamma ägo. Men…. jag blev nedröstad av mitt.. parti. Skandal!

Nu ska jag ge mig ut i garaget och plocka reda på sjösättnings grejorna, fendrar, linor och länspumpar. Sedan väntar några dygn i statens tjänst… ja jag ska ju vara “Länsman i båten”

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *