Torsdag 10 juni

Oj oj oj vad dagarna har gått, det är redan torsdag och inget hinns med. Jovars jag hinner nog men en del saker har fått ligga på is, tex bloggen. Istället har annat tagit mera plats. Men det är så det måste vara, jag kan inte hinna allt och har heller ingen ambition att göra det.

För närvarande ägnar jag en hel del tid åt att försöka konkretisera “hur en bra politiker” ska vara. En vän till mig ställde frågan och jag känner att jag har nog ett svar. Men svaret är mer komplicerat en vad jag tänkte först. Så för att göra det begripligt krävs det en hel den förberedelse.

Förbereder sig för val, gör våra politiska partier, så också jag. Jag funderar på vilket samhälle jag vill lämna till mina barn och barnbarn. Själv kommer jag nog att kunna hanka mig fram de år jag har kvar men vilken trygghet vill jag ge mina barn det är den stora frågan. Svaret på det kommer att bestämma hur jag röstar i september, fast egentligen vet jag ju det redan, gissa vad…

Nu har jag kört ett radiopass.. Det är radioamatörer runt i Sverige som är med. Vi har en i Norge och en seglande i Stocholms skärgård samt ett flertal runt i Östergötland. Det är fantastisk att det går att hålla kontakt med varandra på långa avstånd, med ganska enkel utrustning. Kul helt enkelt.

Jaha jag tackar för mig för i dag och inte heller idag kommer jag att göra eller köpa något som kan stödja Israel.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *