Torsdag 15 juli

Idag hade jag inte tänkt skriva något. Men så kom regnet och vi bestämdes oss för att den här hamnen är god nog. Har finns ström till batteriladdare och dator. Uppkopplingen med Tele Nors mobila bredband har inte varit bra tidigare men här är det bra kontakt. Tur det då, eftersom jag har bundit abonnemanget en längre tid. Vi har strövat omkring i den lilla hamnstaden med det stora båtvarvet… Najad båtarna byggs här. Eller i varjefall görs det slutmontering här, skroven plastas väl på annat håll. Det är otroligt vilka stora båtar de gör och ännu mer otroligt att det finns folk som har råd att köpa dem. Undrar vilka det är? Priser på runt 3 till 4 miljoner… Inget för en vanlig inkomsttagare, troligen är det någon “som under skatter dignar ned.”

Appropå dignar ned, så lyssnade jag på “sommar” på p1 idag. Det var en ekonomiproffessor, som hade en ordsvada på gränsen till ordbajseri. Inte var hans musiksmak något vidare heller.

Vid ordet dålig smak, så kommer jag osökt att tänka på Aftonbladet.. Deras påstående beträffande Sven-Otto Littorins kärleksrelationer. Jag tycker att det är smaklöst av aftonbladet att skriva så på dessa oerhört lösa grunder. Att möjligheten till “lösnummer” försäljning kan få Aftobladet att släppa all heder och sunt förnuft, överskrider helt, Littorins eventuella köp av “lösnummer”.

God dag.

1 comment

  1. Det var ju kul att du började skriva igen, vart inne så många gånger men inget nytt under solen, Oavsett om Littorin är skyldig eller inte så har du en sund ståndpunkt gällande aftonbladet, det vart pinsamt tydligt att det är LO som äger rättigheterna till ledarsidan.
    Du lät lite orolig ang. bindningstiden på bredbandet, kom ihåg den oron när det ska beslutas om ett 15årigt avtal med en ev. matfabrik =)
    Hade bra och lycka till med seglat, ser fram emot nästa inlägg!!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *