Onsdags reflektion.

Onsdagen den 25 augusti.

Jag vaknade tidigt, lagom för att lyssna på radions partiledarinterljuv. I dag var det Socialdemokraternas tur, Mona Sahlin. Om det är socialdemokraternas tur… känner jag mig inte helt övertygad om, hon är ett under av att inte lova eller säga något som hon sedan kan ställas till svars för. Nå, kanske kan det visa sig vara klokast. Det är många förhandlingar som ska ros iland i händelse av en valseger. Och valseger blir det… Jag vet att statiskerna i de olika opinionsundersäkningarna påstår att det är övervikt för Moderaterna och deras stödpartier. Men är det något som är statistiskt säkert, så är det hur ofta opinionsmätarna har fel. Jag börjar undra om de har lärt sig hur man hanterar statestik…

En länsman på Åland, fick order från centralmyndigheten att inkomma med uppgifter om hur många som suttit i arresten under det gångna året. Han skickade genast in uppgifterna. – fyra fyllerister, en slagskämpe samt en stork..- Strax kom frågan från centralmyndigheten.. – Men varifrån har Länsman tagit storken?- Länsman svarade, – så som all annan statestik så är den tagen ur luften- … Kommentarer är onödiga.

Idag skulle jag ha tagit itu med tomten, den är lite igenvuxen. Men regnet har räddat mig, jag har inte gjort ett dugg. Det har regnet gjort, mycket dugg. Jag får väl ta en tur ut i garaget istället, där behöver röjas. Hustrun som just frostat av frysen tittade in och undrade hur det går med garaget…. jaja bara att sätta igång alltså.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *