Fredagens reflektion.

Idag blir det ingen blogg, tiden räcker inte till riktigt. Men jag laddar för morgondagen.

Laddade gjorde också min goda vän Roger Åkesson, när han i Folkbladet gick ut med en Moderat insändare om vilket fördärv den diskuterade eventuella kilometerskatten på lastbilar skulle innebära. Han spådde fattigdom misär och elände för de flesta i samhället.

Idag får Roger Åkesson, i Folkbladet, svar på tal så det bara visslar om det. Han hade inte rätt på en enda punkt utan körde utan eftertanke ut den Moderata, gamla vanliga, skrämselpropagandan. Nå det är ju inget konstigt med det, det är ju så Moderaterna driver sitt valarbete i år, “Skräm skiten ur medborgarna så röstar de på oss”

Jag tycker att det är lite synd om Roger Åkesson som jag efter många års arbetsgemenskap, tycker om och det tänker jag inte ändra på bara för att han är Moderat…. Hans Moderat ideologi går nog över när han förstår hur de kan påverka hans barn och vänner mfl

Vi ses…

1 comment

  1. Noterar att du liksom Sten Jonson väljer att flytta fokus från det som min insändare handlar om, nämligen sjunkande medlemstal i LO förbunden till förmån för en högst osäker diskussion om hur km skatt ska utformas. Du liksom jag är väl medveten om att även brännolja, kokkemikalier, färdig produkt mm. mm transporteras till o från våra bruk, som moderat och tidigare anställd på Billerud är jag uppriktigt oroad över den framtid som går våra bruk till mötes med dina partkamrater, det borde deras fackliga företrädare också vara. Men som sagt insändaren handlade i stort om artt LO sätter sossarnas partiprogram före medlemmarnas intressen…
    http://www.folkbladet.se/opinion/insandare/artikel.aspx?articleid=5336314

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *