Onsdag den 8:sept

Sveriges bästa skola är utsedd av Lärararna.. Det är Arvidsjaurs skola. Grattis! Jag vill tro att det väger ganska tungt vad lärararna tycker de är ju iallafall sakkunniga. Eller hur…

På 72:a plats kommer den bästa Östgötaskolan, Ödeshög… Där har man medvetet satsat på skolan under en längre tid och jobbat upp sig väldigt mycket på listan. Bra gjort Ödeshög.

Norrköping då… Här har man fallit för samhällets högervridning och bestämt sig för att människor jobbar mera om de får en morot utöver det vanliga… Så ansvarigt kommunalråd för skolan, Lars Stjärnkvist har tillsammans med Personalutskottet, bestämt att vissa.. Rektorer ska få bonus om de jobbar på och gör sitt jobb… Samma krav alltså som jag antar att alla anställda har över allt. Jobba på och gör ditt jobb på bästa sätt…. Vi har alltså kommunalråd som anser att en del rektorer inte gör det bästa de kan….

Fy vad jag blir besviken. Hur kan vissa människor i mitt parti nedlåta sig till att göra lika dant som de storföretag och banker som vi så hårt kritiserar i samma frågor. Tilläggas bör att i utbildningsnämnden, där förslaget klubbades, sitter det flera av mina företrädare. Hur kan ni?????

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *