Onsdag den 13 okt

En bit in i oktober har vi kommit. Det är älgtider nu.. De stackars vettskrämda älgarna springer åt alla håll för att klara livhanken. Men det hjälper inte… De kan välja på att i skogen bli jagade av män, vanligtvis, som med pinnar som de slår ihop och skramlar med, går genom skogen för att skrämma älgen. I skogens slut, tittar ingen tomte ut utan där står det en annan “tomte” som med gevär skjuter ihjäl den stackars älgen. Alternativet för den stackars älgen är att springa ut på vägen… och vipps.. så kommer det en bil och kör på den. Ibland stryker det också med en människa i krocken.. Hemskt.

Hemskt var det att lyssna på riksdagens budgetdebatt igår. Moderaterna gjorde klart att den plan som de gick till val på, ligger till grund för deras budget. Det är det som är så hemskt… Sjukförsäkringen som var het i valdebatten, kommer inte att ändras. KD, FP och C som indignerat sa att – Det här felen i sjukförsäkringen, måste vi omgående se över och rätta till – Kan se sig helt överkörda av Moderaterna som inte tänker ändra något.

Hemsk var det också att höra Sverige demokraterna. Inte så att de sa så mycket hemska saker utan snarare det att de lämna enkla klara budskap som är totalt uppåt väggarna men med all säkerhet går hem i en del stugor. Jag misstänker att vi kommer att få se ett växande SD och det är hemskt.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *