Torsdag den21 okt

Igår hörde jag att McDonalds hamburgerkedjan, har plockat åt sig flera miljoner av våra skattepengar som vi surt har betalat in till statskassan. Men hur kan de komma åt skattekistan då, vi har ju satt Moderaten Anders Borg som vakt där? Jo Moderaternas förslag för att minska ungdomsarbetslösheten är ju att sänka arbetsgivaravgiften för de företag som har ungdomar anställda. Det gynnar ju Mc. Donalds, som har nästan bara ungdomar anställda. Där kammade det storföretaget hem en rejäl vinst på att Moderaterna blev regeringsparti.

Jag undrar stillsamt var Moderaterna fick alla extrapengar till sin valkampanj ifrån.. De vill ju inte redovisa sina pengagåvor… Kommer ni ihåg det Röd-Gröna alternativet? Sänkt arbetsgivaravgift till de företag som anställde en arbetslös ungdom…. Det hade givet en helt annan effekt.. Eller hur?

Nu ökar tempot när det gäller de oegentligheter som försiggått mellan ett byggföretag i Norrköping och en kommunal tjänsteman. Byggföretaget får inte göra något mer jobb åt kommunen så länge utredning pågår och de interna revisorerna ska förstärkas med externa. För att öka upp utredningstempot. Måhända är det flera som sover dåligt på nätterna nu.

I Malmö är det en vettvilling som smyger omkring och skjuter invandrare. Inget spår är hittat och polisen jagar en gärningsman… Varför ser man sig inte om efter en gärningskvinna då?? Jag tycker mig se i tillvägagångssättet att det lika gärna kan var en kvinna. Jag kan utan större fantasi, se att det kan finnas kvinnor som tycker sig ha anledning till dessa ”hatbrott”. Men med eller utan anledning, så tar man inte lagen i egna händer. I synnerhet inte på ett så mordiskt sätt som ”hon” gör i Malmö.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *