Måndag morgon.

Det är måndagmorgon och det händer inte så mycket. Det som rapporteras i pressen är det som händer utrikes och så naturligtvis skjutandet i Malmö. Förra veckan skrev jag att jag misstänker att det är en kvinna som ligger bakom skjutandet och hitintills har jag inte sett något som gör att jag ändrat mig.

I söderköping har partierna “Ändrat” sig. Nu trevas det om samarbete mellan Moderater och Socialdemokrater. Hurra skriver Folkbladets ledarskribent, då kanske det sömniga Söderköping vaknar.. Märkligt tyckande tycker jag. Hellre får väl Söderköping sova en att dessa båda partier samarbetar. Hur förklarar vi olikheterna mellan partierna för våra väljare annars…. Jag bara undrar.

Men om de vaknar i Söderköping så kan de väl försöka begränsa alla plankorsningar med E22. Måste det finnas 4 stycken…i det lilla samhället. Det är orsaken till alla köer och irriterande bilister på E22. Det borde gå att minimera till kanske en eller högst två korsningar och de bhöver inte ens vara i samma plan.. bygg viadukter och påfarter istället och sluta att tjata om Göta Kanal och båt lyft.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *