Tisdag den 23 nov

Nu börjar jag om igen. Jag var nästan klar med bloggen då det blev strömavbrott… Plopp så var allt borta. Ja strömmen kom ju tillbaka snabbt, men det jag hade skrivit försvann. Nåja värre saker finns det ju. Kanske är det elproducenterna, Vattenfall mfl som försöker djäklas bara för att jag är så starkt kritisk till deras sätt att göra ström på och deras oförskämda trixande för att höja våra elpriser eller deras hutlösa bonusutbetalningar till sina höjdare, som förtjänar bonus minsta av alla..

Men idag har jag betämt mig för att inte bry mig om elrövarna.. Jag ska åka till stan och köpa mig en julkalender.. Barnasinnet går tydligen aldrig över. Det är så skönt att se julkalendern på TV på morgonen och vara med vid lucköppningen… Barnslig.. javisst

Vintern härjar utanför, det snöar på tvären.. Blåser och snöar alltså. Tidningarna påstår att smhi har varnat för snöoväder och vill att alla ska låta sina bilar stå idag och imorgon. Ja ja, vi får väl se hur det blir med det.

I dagens Folkblad, har kåsören och skådespelaren Robban Zetterbeg, skrivit ett kul kåseri om hur det vara att växa upp i ett hem där pappan var radioamatör. Kul läsning, för mig eftersom jag också är radioamatör. Men det är nog som morgonpigg fiolspelare som mina barn kommer att komma ihåg mig…. och det blir väl inte så nådiga kåserier av det.

Hörni, fy attan vad det blåser ute. Det blir att klä på sig ordentligt idag.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *