Onsdag den 24 nov

Tröga, tråkiga, träliga, tröstlösa solfattiga dagar. Det blev en lång ramsa med negationer. Det är så jag känner mig. Om jag förstår rätt så beror det på att solen lyser med sin frånvaro. Att vi moderna människor ska vara så himla beroende av sol. Nåja allt annat i vår natur styrs av solen så det är väl bara att acceptera att vi ingår i naturen också.

Naturen smälter just nu isen vid våra poler. Att detta beror på den globala uppvärmningen är väl alla överens om. Men att uppvärmningen skulle bero på att vi fördärvar vår miljö är inte alla överens om och… kanske har de rätt. Jag tänker på när vår egen inlandsis.. på sin tid smälte undan och frilade hela Norden, var det väl ändå inte miljöföroreningar i form av bilavgaser mm som var orsaken. Dessutom var det ju tur att det blev så, var skulle vi annars bo?..

Det är skönt att vi inte bor i Irland iallafall. Där har de ett elände. Detta själstyrande, frihetsälskande folk måste nu inrätta sig efter EU´s och Eurons diktat. Stackars Irland och tack och lov att vi inte är med i Euoron. Våra gamla svenska kronor håller måttet fortfarande. Och tänk… när jag rösta nej till euoron i Sverige sa mitt parti att jag inte hade förstått…. Vilken himla tur att jag och ganska många fler, inte förstod lika bra som våra partiföreträdare….

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *