Apoteksreform mm

Apoteksreform, svindyr..

Så vet vi då att Moderaternas regering har misslyckats också med århundradets Apoteks reform. Fiasko har det blivit och till en orimligt hög kostnad för svenska skattebetalarna. Stora mängder med våra inbetalade skattekronor har förts över till fyra stora risk kapitalister. Det är pengar som du och jag betalat in i skatt som nu skickats över i privatkapitalisterna plånbok.

Återigen så undrar jag vilka som var Moderaternas hemliga bidragsgivare inför valet… Jag konstaterar bara att det är Moderaterna som drivit Apoteksreformen. Denna reform har lönats sig för dessa fyra ”risk kapitalister” En stilla undran är ju om de står på Moderaternas bidragslista?

Förra gången var det McDonalds som tjänade en orimlig massa miljoner på Moderaternas istadiga förslag om bidrag för alla anställda ungdomar.. Det var också av oss andra inbetalade skattekronor.. Varför skriker inte skattebetalarnas förening högt just nu??

Åt vilket håll svänger mitt parti?

Mona Sahlin.. angrep oss socialdemokrater på vänsterkanten i partiet, i sitt sista (hoppas jag) tal. Det lät som om vänstermänniskorna är hennes fiende och inte Moderaterna… Jag kan bara konstatera att hon har fel… nu också. Hon och de övriga i partitoppen, har inte lyckats förklara för medborgarna i Sverige, varför vi behöver betala skatter till vår gemensamma välfärd. Hon och de andra partiföreträdarna har inte den förmågan. Därför angriper de nu

Oss på vänstersidan i partiet enbart därför att det är enklast och mer i linje med hennes inställning. Törs och kan man inte ge sig på de som är starkare. (M) så ger man sig istället på de som är svagare.

God dag medborgare.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *